Overweeg je om in de zorg te gaan werken, maar houden de wisselende werktijden je tegen? Of ben je bang dat je privéleven eronder gaat lijden? Er is meer mogelijk dan je denkt. Tenminste, als je voor een zorg uitzendbureau gaat werken.

Zorg uitzendbureaus winnen aan populariteit en dat is geen wonder. In tegenstelling tot een vast dienstverband, heb je als zorg uitzendbureau zzp’er wél zeggenschap over waar en wanneer je werkt. Daardoor kun je het werk binnen dit dankbare vakgebied goed combineren met een andere parttime baan of een gezin. Of misschien ben je een tijdje gestopt met werken en wil je dit rustig weer opbouwen.

Afwisselend en leuk

Ook voor zorgmedewerkers die snel zijn uitgekeken op één werkplek of nog niet weten wat ze het allerleukste vinden, biedt werken voor een zorg uitzendbureau uitkomst. Als flexwerker krijg je een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven en kun je ook allerlei soorten taken oppakken. Daardoor blijft het werk afwisselend, uitdagend en leuk zonder dat je steeds bij een andere werkgever moet solliciteren.

Zo kies je het juiste zorg uitzendbureau als zzp’er

Er zijn veel zorg uitzendbureaus. Daarom kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. Om het wat makkelijker te maken, is het goed om vooraf te bedenken wat jij belangrijk vindt. Zo staat bij zorg uitzendbureau Interfact persoonlijke en gelijkwaardige behandeling van cliënten hoog in het vaandel. Wij willen goede zorg leveren die door mensen gewaardeerd wordt. Een beetje alsof je favoriete buurman over de vloer komt voor een kop koffie.

Wij willen goede zorg leveren die door mensen gewaardeerd wordt.
Een beetje alsof je favoriete buurman over de vloer komt voor een kop koffie.

Begint jouw hart hier sneller van te kloppen en heb jij zin om voor mensen het verschil te maken?

Dan is Interfact het perfecte zorg uitzendbureau voor jou als zzp’er. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw verzorgend, verplegend en begeleidend personeel. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben we inmiddels een groot klantenbestand vol fijne opdrachtgevers die om jou staan te springen. Benieuwd bij wie je allemaal aan de slag kunt? Bekijk direct onze vacatures en schrijf je in bij het grootste zorg uitzendbureau in Groot Amsterdam en omgeving.