Wie zijn wij?

Wij zijn een team van vaste medewerkers en werken vanuit een vestiging aan de rand van het centrum in Amsterdam. Korte communicatielijnen en concentratie van activiteiten zorgen voor een persoonlijke, flexibele en efficiënte 24-uurs dienstverlening.

Nicolette Rodermond
Directrice
nico-test

Sharon Piqué
Intercedente
shar 2014 3

Inmiddels al bijna 11 jaar in dienst als Intercedente bij Interfact Uitzendburo. Mijn werkzaamheden zijn o.a. het volledig maken van de planning, het inschrijven van goede uitzendkrachten en alle bijhorende administratie hiervan. Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met onze uitzendkrachten.
De meest bekende telefoonstem van ons team’.

Martijn Prins
Intercedent
Sinds eind 2017 ben ik werkzaam bij Interfact Uitzendburo als Intercedent. Ik heb wel enige ervaring in de uitzendbranche, maar nog niet in de Zorg en Welzijn. Hoofdzakelijk hou ik mij bezig met de planning, werving en selectie en de administratieve taken. Ik vind het mooi om te zien hoe Interfact Uitzendburo door persoonlijke aandacht en begeleiding een omvangrijk en gepassioneerd medewerkersbestand heeft opgebouwd.

Karin Vis
Intercedente
Onze nieuwste Intercedente is Karin, een energieke duizendpoot.
Samen met mijn positieve instelling en doorzettingsvermogen vul ik met trots de functie als intercedente in bij Interfact Uitzendburo. In December 2017 heb ik mijn intrede gemaakt en hoop ik samen met het getalenteerde Interfact-team een mooie toekomst tegemoet te rennen. Mijn dagelijkse portie energie krijg ik van het werven en plannen van zorgtalenten! Mijn missie is dan pas ook geslaagd als onze zorgtalenten een glimlach toveren op de gezichten in hun werkomgeving.

Jeffrey Sluijs
Accountmanager
j4
Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Interfact. Begonnen bij Interfact Travel, maar inmiddels alweer 2,5 jaar werkzaam bij het uitzendburo. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn contacten onderhouden met bestaande klanten en het vinden van nieuwe klanten. Daarnaast help ik mee op de planning als dat nodig is. Verder ben ik verantwoordelijk voor de social media. De kracht van Interfact is groot zijn door klein en persoonlijk te blijven.

Carl Bel
Afdeling Administratie
 carl-2014
Van origine A-Verpleegkundige met ervaring in Alg. Ziekenhuizen, de ouderenzorg en VG.
Inmiddels al weer 25 jaar in dienst bij Interfact Uitzendburo. Begonnen als Intercedent;
nu voornamelijk administratieve en bijkomende werkzaamheden; maar nog steeds multi inzetbaar.

Contactgegevens

Interfact Uitzendburo
Ceintuurbaan 422
1074 EB Amsterdam
Telefoon:    020 – 6624700
E-mail:    info@interfact.nl