2

Werving en Selectie Zorg en Welzijn

Voor uw Werving en Selectie Zorg en Welzijn bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vacature die u zelf wilt invullen, maar u besteedt werving en selectie liever uit aan een marktspecialist. Interfact Uitzendburo heeft kennis van de zorgarbeidsmarkt, inzicht in talent en kan voor u een uitstekende match realiseren. Bij het zoeken naar de match houden wij vanzelfsprekend rekening met de wensen, ambities en bedrijfscultuur. Werving en selectie bespaart u tijd en geld.

Werving en selectie zorg

De partner voor de werving en selectie van zorgpersoneel vindt u in Interfact Uitzendburo. Op het gebied van Werving & Selectie in de zorg heeft Interfact Uitzendburo ruime ervaring en inmiddels een aanzienlijk bestand opgebouwd met kandidaten op alle mogelijke niveaus. De procedure ziet er als volgt uit:

Uitgebreide selectie

Er wordt voor u een goede voorselectie gemaakt uit vele kandidaten.

Betrouwbaarheid

Volledige check op legitimatie, diploma's, verklaring omtrent gedrag, motivatie, werkervaring en betrouwbaarheid/referenties

Tijd besparen

Het volledige voortraject nemen wij uit handen. Middels een vaste procedure worden de kandidaten vervolgens aan u voorgesteld. U bepaalt zelf welke kandidaat u wilt uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek.

Persoonlijk

Vanaf het eerste moment werkt u met een vast contactpersoon die het gehele selectietraject voor u begeleidt.

Werving & Selectie met Interfact bespaart u tijd en geld én aangezien wij overtuigd zijn de juiste kandidaat te kunnen leveren, voeren wij de opdrachten op no cure - no pay basis voor u uit. Interfact is uw partner op het gebied van werving en selectie zorg en welzijn.

Benieuwd naar andere vormen van arbeidsbemiddeling?
Bekijk onze complete dienstverlening.