uitzendbureau zorgpersoneel

Uitzendbureau zorgpersoneel

Uitzenden is de flexibelste manier van arbeidsbemiddeling. Interfact is het uitzendbureau voor zorgpersoneel. Wij zorgen voor een uitgebreide selectie van uitzendkrachten en biedt gemotiveerde, flexibele en ervaren zorgmedewerkers.
Als maximale flexibiliteit en snelheid bij de invulling van de open diensten in uw personeelsplanning voor uw belangrijk is, dan kunt u bij ons voor korte of langere tijd tegen een concurrerend tarief één of meer flexkrachten inhuren.

Interfact Uitzendburo blijft daarbij de risicodrager, u bent niet gebonden.

Uitzendbureau zorgpersoneel

Onze intercedenten selecteren in samenspraak met u de geschiktste kandidaat, rekening houdend met werkervaring, reisafstand, ad-hoc of langere termijnplanning en eventuele specifieke wensen van uw kant.

Het inhuren van een van onze flexwerkers is een ideale oplossing voor het geval waarin uw organisatie te maken krijgt met:

  • Ziekteverlof
  • Onverwachte onderbezetting
  • Seizoensgebonden onderbezetting
  • Projectondersteuning
  • Reorganisatie

Meer weten over het uitzenden van zorgpersoneel?

Door gebruik te maken van onze dienstverlening is de continuïteit en de kwaliteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd.

Heeft u een specifieke situatie waarbij u behoefte heeft aan een organisatie die al meer dan 35 jaar niets anders doet dan zorginstellingen bijstaan bij het oplossen van zorgpersoneel tekorten? Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Benieuwd naar andere vormen van arbeidsbemiddeling?
Bekijk onze complete dienstverlening.