Op zoek naar gekwalificeerd zorgpersoneel?

Interfact Uitzendburo en haar flexkrachten staan voor u klaar

Interfact Uitzendbureau is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen en werven van verzorgend, verplegend en begeleidend personeel voor werkgevers.
In een almaar stijgende vraag naar flexkrachten garandeert een samenwerking met ons de continuïteit en kwaliteit van uw zorgverlening.

Door een gedegen benaderings- en selectieprocedure, verzorgd door onze eigen intercedenten, zijn wij uitstekend bekend met de kwaliteit van ons medewerkersbestand.

Interfact Uitzendburo heeft door persoonlijke aandacht, begeleiding en opleiding van haar eigen medewerkers, de beschikking over een omvangrijk bestand van betrouwbare zorgprofessionals met de juiste kwaliteiten, passend bij elke functie. Een perfecte match met onze werkgevers! Bent u ook geïnteresseerd?

Interfact Uitzendburo levert direct flexkrachten voor uw zorginstelling op basis van uitzenden en detacheren. Ook verzorgen wij werving & selectie. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

werkgevers

De dienstverlening van Interfact Uitzendburo

Wij helpen u graag aan de juiste medewerker

Uitzenden

De flexibelste manier van arbeidsbemiddeling is het inhuren van personeel op uitzendbasis voor losse diensten

Detacheren

Het inhuren van een flexkracht met vaste urenomvang voor een langere periode

Werving & Selectie

identificeren, selecteren en aantrekken van een kandidaat. Vaak een specifieke vacature voor een langere periode.

Interfact Uitzendburo en uw Zorginstelling

Wilt u weten wat de dienstverlening van Interfact Uitzendburo uw zorginstelling kan bieden? Of wilt u direct flexkrachten inhuren?
Voor al uw vragen en uitdagingen op het gebied van gekwalificeerd zorgpersoneel bent u bij Interfact aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen.

Stuur een e-mail of bel ons.