Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg, wat komt er bij kijken? Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is een wens van veel mensen. Door een complexe zorgvraag kan er op een gegeven moment toch worden besloten dat (somatische) zorg in een verpleeghuis de beste optie is. Hoe kun je er als hulpverlener voor zorgen dat jouw cliënten zich snel thuis voelen? Interfact geeft advies.

Naasten vinden het vaak maar wat lastig als hun familielid, vriend of geliefde niet meer thuis kan wonen en zorg in een verpleeghuis nodig heeft. Het is dan ook belangrijk dat ze een goed gevoel overhouden aan hun contact met somatische verpleeghuizen. Vaak merken wij dat mensen het op prijs stellen als een hulpverlener tijd en aandacht schenkt aan hun naaste. Geen gehaast dus, maar samen een goede bak koffie drinken aan de keukentafel. Even een gesprekje voeren over hun kinderen of hobby’s.

Zorg verpleeghuis: werk aan de vertrouwensband

Op deze manier bouw je als medewerker in de verpleeghuiszorg een vertrouwensband op met je cliënt. Dat is belangrijk, want je zorgt zo voor een gevoel van veiligheid. Onze helpende handen in (somatische) verpleeghuizen hebben als missie dat ze gezien willen worden als de verzorgende buur: ze zijn benaderbaar, verstandig en staan altijd klaar als ze nodig zijn.

Somatische zorg verpleeghuis: kijk naar de mogelijkheden

Binnen de verpleeghuiszorg is iedereen voor ons gelijk. Dat houdt voor ons ook in dat we altijd uitgaan van ieders kwaliteiten en denken in mogelijkheden. Ook mensen die intensieve somatische zorg in een verpleeghuis krijgen, hebben vaak nog talloze hobby’s en wensen. Als jij hen kan prikkelen om die leuke activiteiten binnen hun eigen kunnen op te pakken, draag je direct bij aan hun kwaliteit van leven. Hoe mooi is dat?

Ben jij die empathische verpleeghuiszorg medewerker die wij zoeken?

Interfact bestaat al 35 jaar, is 24/7 bereikbaar, bemand door eigen personeel en heeft het grootste zorgbestand van Amsterdam. Wij willen met onze zorg het verschil maken en zijn altijd op zoek naar uitzendkrachten die dezelfde missie hebben. Wil jij werken binnen de verpleeghuiszorg? Schrijf je dan gelijk in als flexkracht of bekijk direct onze vacatures bij somatische verpleeghuizen.