Dienstverband

Functie

Uren per week

Branche

Bekijk vacature

Vacature Psycholoog

003GOOI
Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke psycholoog die het als een uitdaging ziet om een stapje verder te gaan en openstaat voor nieuwe inzichten. Word jij enthousiast om samen te werken in een multidisciplinair behandelteam zodat de patiënten weer deelnemen aan de maatschappij? Lees gauw verder
Vast
Bussum
Bekijk vacature

Helpende(plus) - 't Gooi

002GOOI
30-06-2029
Je zoekt flexibel werk als Helpende(Plus) in 't Gooi (Bussum, Hilversum, Laren, Huizen, Weesp etc.) binnen de ouderenzorg, verpleging, verzorging of gehandicaptenzorg. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt per week/maand. Lees de vacature en schrijf je in.
Flexibel
Flexibel
't Gooi

Zorg en welzijn vacatures ’t Gooi en Almere

Ben je op zoek naar leuke zorg en welzijn vacatures ’t Gooi, Almere en omgeving? Ontdek dan onze actuele vacatures en wie weet zit er één bij die je aanspreekt. Heb je een leuke vacature in 't Gooi en omgeving gevonden? Solliciteer dan direct via onze website. We nemen contact met je op en gaan kijken of we jou aan die nieuwe baan kunnen helpen.

Vacatures ’t Gooi en omgeving

Of je nu al ervaring hebt als helpende of verzorgende óf graag iets wilt betekenen voor je medemens. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vacatures 't Gooi in de zorg en welzijnssector. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een motivatiebrief met je capaciteiten. Of schrijf je bij ons in en mochten we een interessante baan voor je tegenkomen, nemen we contact met je op.

Ja, schrijf me in!

vacatures 't Gooi