Uitzendbureau zorg en welzijn

Het uitzendbureau zorg en welzijn van Groot Amsterdam en ’t Gooi. Interfact is al meer dan 35 jaar een begrip als het gaat om het samenbrengen van professionals en organisaties in de sector zorg en welzijn.

Op zoek naar een uitdagende functie in de zorg en welzijnsector?

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging in de zorg of welzijnssector? Stroop je graag je mouwen op om mensen die zorg nodig hebben te helpen? Als jij een goed gevoel krijgt bij het helpen van je medemens meld je dan aan bij Interfact Uitzendburo. Wij zijn hét uitzendbureau voor zorg en welzijn.  Benieuwd naar onze vacatures of wil je aan de slag als flexkracht?

Of op zoek naar handjes omdat je een tekort hebt in de organisatie?

Wil je graag extra handen aan de bedden om mensen te verzorgen? Neem dan contact met Interfact Uitzendburo op. Of het nu om een adhoc-zaak gaat of een langdurige samenwerking waarin wij op meedenkende wijze het verschil kunnen maken. Wij staan voor u klaar! Meer weten wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen?

Gespecialiseerd in

deze segmenten

Als uitzendbureau zorg en welzijn zijn wij gespecialiseerd in de segmenten gehandicaptenzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Waarom kies je voor Interfact?

  • Al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de Zorg- en welzijnssector
  • Een ruime flexpool waardoor we ad hoc kunnen schakelen
  • Doordat wij de nadruk leggen op trainingen en opleidingen werken wij iedere dag aan een deskundige en gekwalificeerde mensen die het verschil maken
  • Wij staan 24/7 voor je klaar
  • Interfact is een familiebedrijf en dat voel je, merk je en ervaar je als je met ons aan de slag gaat! Ontdek het zelf en maak kennis.
2

Interfact Uitzendburo is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). De ABU is een branchevereniging voor uitzendondernemingen.

3

Opname in het SNA-register en continuering per 25 februari 2021. Interfact Uitzendburo is in het bezit van het SNA keurmerk.

1

Interfact Uitzendburo is in het bezig van een NEN 4400-1 certificaat.

Meer weten over uitzendbureau zorg en welzijn?

Heb je een graag aan ons als uitzendbureau zorg en welzijn? Graag beantwoorden we je vragen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons.