Uitzendbureau zorg Amsterdam

Met onze oprechte aandacht voor de ander, gedegen kennis en een oplossingsgerichte aanpak gaan wij de uitdaging aan. Wij zijn het uitzendbureau in Amsterdam dat zich richt op alles rondom de zorgsector.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de zorgsector of ben je juist op zoek naar handjes omdat je een tekort hebt in de organisatie? Neem in beide gevallen contact op met Interfact Uitzendburo: Het uitzendburo zorg Amsterdam.
1 (1500 x 1500)

24/7 Bereikbaar

3 (1500 x 1500)

Deskundig gekwalificeerd personeel

4 (1500 x 1500)

Per dag inzetbaar

2 (1500 x 1500)

Groot bestand van flexibel inzetbaar personeel

Zorg uitzendbureau in Amsterdam en omgeving

Als gespecialiseerd uitzendbureau in de zorg bedienen wij voornamelijk segmenten als gehandicaptenzorg, ouderenzorg en verslavingszorg. Met ons deskundige gekwalificeerde personeel vullen wij zowel lange termijn als adhoc vraagstukken voor je in.

Uitzendbureau zorg Amsterdam

Waarom kies je voor Interfact?

  • Al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de Zorg- en welzijnssector
  • Een ruime flexpool waardoor we ad hoc kunnen schakelen
  • Doordat wij de nadruk leggen op trainingen en opleidingen werken wij iedere dag aan een deskundige en gekwalificeerde mensen die het verschil maken
  • Wij staan 24/7 voor je klaar
  • Interfact is een familiebedrijf en dat voel je, merk je en ervaar je als je met ons aan de slag gaat! Ontdek het zelf en maak kennis.

Certificeringen en lidmaatschappen

2

Interfact Uitzendburo is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). De ABU is een branchevereniging voor uitzendondernemingen.

3

Opname in het SNA-register en continuering per 25 februari 2021. Interfact Uitzendburo is in het bezit van het SNA keurmerk.

1

Interfact Uitzendburo is in het bezig van een NEN 4400-1 certificaat.

Benieuwd naar onze vacatures in Amsterdam en omgeving?

Bekijk onze vacatures in de omgeving van Amsterdam en Zaanland. Van helpende tot verzorgende IG en van begeleider tot pedagogisch medewerker.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Interfact? 

Of direct flexibel personeel nodig? Leg je uitdaging of vragen aan ons voor. Samen zoeken we naar de juiste oplossing die past bij je organisatie.