Mogen wij ons voorstellen?

Vanuit onze vestiging in Amsterdam en 't Gooi zet een deskundig team van medewerkers zich in uw aanvragen snel en correct in te vullen. Wij doen dat heel bewust met korte communicatielijnen, waarbij diezelfde medewerkers ook de 24-uurs dienstverlening verzorgen. Zij weten wat er binnen uw organisatie speelt.

Nicolette

Nicolette Rodermond

Directeur

Ondernemer pur sang. Ziet altijd nieuwe kansen. Zo is zij Interfact 35 jaar geleden ook begonnen. Met die ervaring kent zij de zorgsector door en door. Trotse oma, oppassen is haar ultieme hobby. 

 

Jeffrey

Jeffrey Sluijs

Vestigingsmanager

Sinds 2015 bij Interfact. Ervaren intercedent, met een brede blik op de wensen van zowel inlener als uitzendkracht. Sportfanaat, trotse jeugdcoach en gezelligheidsdier.

Carl

Carl Bel

Financiële administratie

Achtergrond in de verpleegkunde. Werkt al meer dan 30 jaar bij Interfact. Ruime kennis van zowel de zorg- als uitzendbranche. Dat komt hem goed van pas in zijn huidige functie. Kritisch en zorgvuldig, een mooie balans. Dol op koffie.

Sharon

Sharon Pique

Intercedente

Langstzittende intercedente met de meest bekende telefoonstem van Interfact. Kent veel uitzendrachten persoonlijk. Dat helpt enorm bij het maken van de juiste match. Onmisbaar voor een goede bemiddeling. Trotse voetbalmama en gek op R&B.

 

 

Martijn

Martijn Prins

Intercedent

Martijn is ruim 3 jaar intercedent bij Interfact. Houdt overzicht en zorgt met een flinke dosis humor voor een goede sfeer. Met zijn broodje filet americain in de hand plant hij onze flexwerkers. Voetballiefhebber en kijkt uit naar de vrijdagmiddagborrel.

Milena

Milena Fleur

Intercedente

Multicultureler dan Milena is er niet. Fries, Nederlans en Montenegrijnse achtergrond. Commercieel, dienstverlenend en een echt gevoelsmens. Neemt haar verantwoordelijkheid bij de planning. Gek op pokebowls en sporten.

Elody

Elody Tilgenkamp

Intercedente

Nieuwste intercedent bij Interfact. Elody is integer, oprecht en een gevoelsmens. Zorgzame moeder dol op broodjes carpaccio. 

Soraya

Soraya Manuputty

Intercedente

Soraya is de vrolijkste noot van Interfact. Energiek, dienstverlend en positief ingesteld. Deze eigenschappen zijn een prettige aanvulling voor het team. Trotse mama en gek op fastfood.

Libby

Libby Rodermond

Intercedente

Sinds 2008 verbonden aan Interfact. Bescheiden, collegiaal en verbindend. Sportieve moeder van drie kinderen.