Mogen wij ons voorstellen?

Vanuit onze vestiging in Amsterdam zet een deskundig team van medewerkers zich in uw aanvragen snel en correct in te vullen. Wij doen dat heel bewust met korte communicatielijnen, waarbij diezelfde medewerkers ook de 24-uurs dienstverlening verzorgen. Zij weten wat er binnen uw organisatie speelt.

Nicolette

Nicolette Rodermond

Directeur
Ondernemer pur sang. Ziet altijd nieuwe kansen. Zo is zij Interfact 35 jaar geleden ook begonnen. Met die ervaring kent zij de zorgsector door en door. Trotse oma, oppassen is haar ultieme hobby.  
Jeffrey

Jeffrey Sluijs

Vestigingsmanager
Sinds 2015 bij Interfact. Ervaren medewerker, met een brede blik op de wensen van zowel inlener als uitzendkracht. Sportfanaat, trotse jeugdcoach en gezelligheidsdier.
Libby

Libby Rodermond

Intercedente
Sinds 2008 verbonden aan Interfact. Bescheiden, collegiaal en verbindend. Sportieve moeder van drie kinderen.
Sharon

Sharon Pique

Intercedente
Langstzittende intercedente met de meest bekende telefoonstem van Interfact. Kent veel uitzendrachten persoonlijk. Dat helpt enorm bij het maken van de juiste match. Onmisbaar voor een goede bemiddeling. Trotse voetbalmama en gek op R&B.    
Carl

Carl Bel

Financiële administratie
Achtergrond in de verpleegkunde. Werkt al meer dan 30 jaar bij Interfact. Ruime kennis van zowel de zorg- als uitzendbranche. Dat komt hem goed van pas in zijn huidige functie. Kritisch en zorgvuldig, een mooie balans. Dol op koffie.
Milena

Milena Fleur

Intercedente
Multicultureler dan Milena is er niet. Fries, Nederlands en Montenegrijnse achtergrond. Commercieel, dienstverlenend en een echt gevoelsmens. Neemt haar verantwoordelijkheid bij de planning. Gek op pokebowls en sporten.

Keith Kanis

Intercedent
Nieuwste intercedent bij Interfact. Met een moeder als voormalig verpleegkundige en een zus als MDL-arts komt Keith uit een echte zorgfamilie. Hij is een rugby liefhebber, leergierig en positief ingesteld.

Matthijs Barkey Wolf

Intercedent

Sinds begin 2022 werkzaam als intercedent bij Interfact Uitzendburo. Commeciële zorgverlener en houdt van gezelligheid.

Fanatiek Ajax supporter en voetballiefhebber. Voor een korte periode werkzaam geweest als begeleider in de gehandicaptenzorg en daarvoor als commercieel medewerker. Hierdoor bezit hij de juiste comptenties om de perfecte verbinding te maken tussen flexkracht en zorgverlener.

IMG_6172

Sam

kantoorhond

Mijn naam is Sam, ik ben op 8 mei 2022 één jaar geworden en ga vier keer in de week mee met mijn baasje Jeffrey naar het kantoor van Interfact. Ik ben een mini labradoodle. Het grote voordeel voor mijn baasje is dat ik vrijwel niet verhaar en ik hypo-allergeen ben.

Twee keer per dag gaat één van de collega's met mij mee naar het hondenveldje waar ik lekker kan rennen en spelen met mijn hondenvriendjes. Op vrijdag en in het weekend blijf ik thuis bij mijn andere baasje en de kinderen.