Wij zijn een team van vaste medewerkers en werken vanuit twee vestigingen. Één vestiging in 't Gooi (Huizen) en één vestiging aan de rand van het centrum in Amsterdam. Korte communicatielijnen en concentratie van activiteiten zorgen voor een persoonlijke, flexibele en efficiënte 24-uurs dienstverlening. Deze medewerkers zetten zich buiten kantoortijden ook in voor Interfact Uitzenburo middels de 24-uurs dienstverlening. Zij kunnen dus snel schakelen, omdat zij exact weten wat er binnen de instelling speelt.

Nicolette

Nicolette Rodermond

Directrice
Nicolette is de directrice en oprichter van Interfact Uitzendburo. Ondernemerschap kenmerkt Nicolette. Nicolette heeft diverse ondernemingen geleidt, waarvan Interfact Travel en Interfact Uitzendburo de meest recente zijn.
Jeffrey

Jeffrey Sluijs

Vestigingsmanager

Sinds 2015 werkzaam voor Interfact, eerst als reisadviseur voor Interfact Travel. Na een half jaar de kans gegrepen om over te stappen naar het uitzendburo, eerst als intercedent, daarna als accountmanager en sinds januari 2020 als vestigingsmanager. Interfact heeft mij deze kans geboden, die ik met beide handen heb aangegrepen en waar ik mij volledig voor inzet.

Carl

Carl Bel

Financiële administratie

Van origine A-Verpleegkundige met ervaring in de algemene ziekenhuizen, de ouderenzorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Carl is na zijn tijd als verpleegkundige begonnen als intercedent, heeft ook wat hand en spandiensten verleend voor Interfact Travel, maar de laatste jaren houdt Carl zich voornamelijk bezig met de financiële administratie en bijkomende werkzaamheden. 

Sharon

Sharon Pique

Intercedente

Sinds begin 2007 werkzaam als intercedent voor Interfact Uitzendburo. Sharon wordt ook wel omschreven als 'de meest bekende telefoonstem van Interfact'. Zij is voornamelijk bezig met het volledig maken van de planning, inschrijven van nieuwe flexkrachten, administratieve handelingen en contacten onderhouden met opdrachtgevers en flexwerkers.

Martijn

Martijn Prins

Intercedent

Sinds eind 2017 werkzaam als intercedent bij Interfact Uitzendburo. Martijn is naast zijn planningswerkzaamheden ook bezig met administratieve handelingen, zoals controleren van de fases, contracten, verlonen en factureren. Martijn werkt twee dagen per week bij Interfact Uitzendburo, maandag en vrijdag. Zijn favoriete moment is vrijdagmiddag 16:00 uur.

Milena

Milena Fleur

Intercedente

Milena is in oktober 2019 begonnen als intercedente bij Interfact Uitzendburo. Milena heeft een commerciële achtergrond en heeft zich in een korte tijd het plannen eigen gemaakt. Milena werkt fulltime en nast haar werkzaamheden die horen bij het plannen is zij ook verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Milena is een mix van Fries, Nederlands en Montenegrijns. Dit zorgt aan het eind van de week nog wel eens voor leuke uitspraken.

Elody

Elody Tilgenkamp

Intercedente

Elody is eind februari 2020 begonnen als intercedente bij Interfact Uitzendburo. Elody heeft haar diploma detailhandel behaald in Amsterdam en is daarna via een schoenenwinkel in de beveiligingssector gaan werken. Vervolgens werd ze moeder van zoon Mick en heeft ze na haar zwangerschapsverlof gesolliciteerd bij Interfact Uitzendburo. Elody houdt zich voornamelijk bezig met de planning. 

Soraya

Soraya Manuputty

Intercedente

Soraya is in april 2016 begonnen als reisadviseur bij Interfact Travel en sinds mei 2020 werkzaam als intercedente bij Interfact Uitzendburo. Soraya is werkzaam op de vestiging in 't Gooi en samen met haar collega's daar is zij bezig om het uitzendburo in Huizen op te starten. Hierbij werft en bemiddeld zij flexkrachten voor de zorginstellingen in 't Gooi. 

Libby

Libby Rodermnd

Intercedente

Libby is sinds 2008 werkzaam bij Interfact, eerst als reisadviseur bij Interfact Travel en sinds mei 2020 als intercedente werkzaam bij Interfact Uitzendburo. Libby is werkzaam op de vestiging in t Gooi en samen met haar collega's daar is zij bezig om het uitzendburo in Huizen op te starten. Hier werft en bemiddeld zij flexkrachten voor de zorginstellingen in 't Gooi. Libby werkt 3 dagen en naast haar werkzaamheden is zij moeder van twee kinderen en de derde is op komst.