Mogen wij ons voorstellen?

Vanuit onze vestiging in Amsterdam en 't Gooi zet een deskundig team van medewerkers zich in uw aanvragen snel en correct in te vullen. Wij doen dat heel bewust met korte communicatielijnen, waarbij diezelfde medewerkers ook de 24-uurs dienstverlening verzorgen. Zij weten wat er binnen uw organisatie speelt.

Nicolette

Nicolette Rodermond

Directeur
Ondernemer pur sang. Ziet altijd nieuwe kansen. Zo is zij Interfact 35 jaar geleden ook begonnen. Met die ervaring kent zij de zorgsector door en door. Trotse oma, oppassen is haar ultieme hobby.  
Jeffrey

Jeffrey Sluijs

Vestigingsmanager

Sinds 2015 bij Interfact. Ervaren medewerker, met een brede blik op de wensen van zowel inlener als uitzendkracht. Sportfanaat, trotse jeugdcoach en gezelligheidsdier.

Carl

Carl Bel

Financiële administratie
Achtergrond in de verpleegkunde. Werkt al meer dan 30 jaar bij Interfact. Ruime kennis van zowel de zorg- als uitzendbranche. Dat komt hem goed van pas in zijn huidige functie. Kritisch en zorgvuldig, een mooie balans. Dol op koffie.
Sharon

Sharon Pique

Intercedente
Langstzittende intercedente met de meest bekende telefoonstem van Interfact. Kent veel uitzendrachten persoonlijk. Dat helpt enorm bij het maken van de juiste match. Onmisbaar voor een goede bemiddeling. Trotse voetbalmama en gek op R&B.    
Milena

Milena Fleur

Intercedente
Multicultureler dan Milena is er niet. Fries, Nederlands en Montenegrijnse achtergrond. Commercieel, dienstverlenend en een echt gevoelsmens. Neemt haar verantwoordelijkheid bij de planning. Gek op pokebowls en sporten.

Keith Kanis

Intercedent

Nieuwste intercedent bij Interfact. Met een moeder als voormalig verpleegkundige en een zus als MDL-arts komt Keith uit een echte zorgfamilie. Hij is een rugby liefhebber, leergierig en positief ingesteld.

Mikki Bresser

Intercedente

Had haar hart in het toerisme liggen, maar inmiddels heeft zij een zorghart. Met haar Brabantse accent en vrolijke intonatie is zij sinds begin 2021 toegevoegd aan het team van intercedenten. Dierenvriend, vrolijk en cocktailiefhebber.

Soraya

Soraya Manuputty

Intercedente
Soraya is de vrolijkste noot van Interfact. Energiek, dienstverlend en positief ingesteld. Deze eigenschappen zijn een prettige aanvulling voor het team. Trotse mama en gek op sushi.