Mogen wij ons voorstellen?

Vanuit onze vestiging in Amsterdam zet een deskundig team van medewerkers zich in uw aanvragen snel en correct in te vullen. Wij doen dat heel bewust met korte communicatielijnen, waarbij diezelfde medewerkers ook de 24-uurs dienstverlening verzorgen. Zij weten wat er binnen uw organisatie speelt.

DSC00537

Nicolette Rodermond

Directeur

Ondernemer pur sang. Ziet altijd nieuwe kansen. Zo is zij Interfact 35 jaar geleden ook begonnen. Met die ervaring kent zij de zorgsector door en door. Trotse oma, oppassen is haar ultieme hobby.

 

DSC00533

Jeffrey Sluijs

Operationeel manager

Sinds 2015 bij Interfact. Ervaren medewerker, met een brede blik op de wensen van zowel inlener als uitzendkracht. Sportfanaat, trotse jeugdcoach en gezelligheidsdier.

DSC00575

Sharon Pique

Intercedente

Langstzittende intercedente met de meest bekende telefoonstem van Interfact. Kent veel uitzendrachten persoonlijk. Dat helpt enorm bij het maken van de juiste match. Onmisbaar voor een goede bemiddeling. Trotse voetbalmama en gek op R&B.

 

 

DSC00565

Serap Daymaz

Planner

Sinds 2022 bij de Interfact. Serap is gek op goed eten, uitgaan, een goede film kijken en naar haar favoriete liedjes luisteren. Serap is collegiaal en betrouwbaar en helpt je graag met eventuele vragen.

DSC00577 (1)

Sergio Blankendal

Planner

Sergio is onze nieuwste aanwinst! Sinds 2022 bij Interfact. Sergio heeft in het verleden gewerkt als planner en die kennis zet hij weer in bij Interfact. Rustig, altijd wel zin in een babbeltje en een luisterend oor voor een ieder.

DSC00523

Carl Bel

Financiële administratie

Achtergrond in de verpleegkunde. Werkt al meer dan 30 jaar bij Interfact. Ruime kennis van zowel de zorg- als uitzendbranche. Dat komt hem goed van pas in zijn huidige functie. Kritisch en zorgvuldig, een mooie balans. Dol op koffie.

DSC00541

Milly

Social media manager

Sinds 2022 werkzaam als social media manager/planner bij Interfact Uitzendburo. Als student is ze nog steeds hard bezig om haar diploma te halen op de hbo. Naast haar studie versterkt ze de social media van Interfact.

IMG_6172

Sam

kantoorhond
Mijn naam is Sam, ik ben op 8 mei 2022 één jaar geworden en ga vier keer in de week mee met mijn baasje Jeffrey naar het kantoor van Interfact. Ik ben een mini labradoodle. Het grote voordeel voor mijn baasje is dat ik vrijwel niet verhaar en ik hypo-allergeen ben. Twee keer per dag gaat één van de collega's met mij mee naar het hondenveldje waar ik lekker kan rennen en spelen met mijn hondenvriendjes. Op vrijdag en in het weekend blijf ik thuis bij mijn andere baasje en de kinderen.