Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-3.500
Solliciteer direct
Of stuur een app

Key Accountmanager

Bij igen zorgen we ervoor dat Young Professionals gedurende onze samenwerking de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière, dat met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We kennen de markt als geen ander en schakelen razendsnel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met verschillende partijen te schakelen en bestaande klantrelaties te onderhouden en relaties op te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier. Bij igen willen we met onze klanten toewerken naar een samenwerking waarbij we de positie van partner hebben, in plaats van leverancier. Het succes van onze klant is bepalend voor ons succes.

Als Key Accountmanager ga je naast de bestaande relaties onderhouden ook aan de slag met het bouwen van nieuwe relaties. New Business gaat voornamelijk over het realiseren van nieuwe zakelijke kansen. In deze rol schakel je vaak ad hoc met collega’s op kantoor, Young Professionals in het veld en jouw nieuwe klanten om projecten te laten slagen en functies in te vullen. De perfecte plek om op een leuke manier commerciële ervaring op te doen, veel organisaties te leren kennen en je netwerk sterk te vergroten (verbreden). Heb je het lef om je comfortzone te verlaten? Een intrinsieke motivatie om je sales skills verder uit te bouwen en geen angst in de telefoon te klimmen om new business afspraken te maken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor deze troon!

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed salaris;
 • Een auto met tankpas;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een plek waar je veel ervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Eigenschappen

 • Je bouwt en onderhoudt zakelijke relaties;
 • Je vindt makkelijk een ingang bij organisaties waar je nog niet eerder mee samenwerkte;
 • Je communicatie is prettig en overtuigend;
 • Het lijkt je tof om onderdeel te zijn van een gedreven, informeel team!

Perspectief

Wij geloven niet in vaste functieomschrijvingen en we denken niet in hokjes: wij bouwen aan een bedrijf met mensen. Vanuit deze rol krijg je de kans om door te groeien tot Business Unit Manager, waarbij je je eigen team gaat bouwen en aansturen, maar er zijn ook andere mogelijkheden om door te groeien! We willen iedereen de kans geven het beste van zichzelf te ontdekken en te geven. Op die manier word je bij igen nooit beperkt door een rol of van tevoren ingekleurd hokje, maar krijg je de kans uit te groeien tot de beste versie van jezelf.

Wat vragen we van je?

 • HBO werk- en denkniveau: je hebt de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen, bij igen werken we graag met je samen, in plaats van dat je aangestuurd wordt;
 • Zowel commercieel als menselijk kunnen handelen. Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau of in productverkoop;
 • Het juiste DNA: we vinden je persoonlijkheid het belangrijkste, kennis van onze markt brengen wij je bij. Wij geloven erin dat we op een fijne, menselijke manier kunnen bouwen aan een zeer succesvol bedrijf;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een berg energie, humor en hard werken.

Als dit logisch voor je is, ben je geschikt als team member!

Over igen

igen is een organisatie voor en door Young Professionals. Bij ons draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Geen stropdas, maar sneakers, dat is igen.

Info

Zie jij jezelf wel in de rol als Key Accountmanager bij igen? Neem dan contact op met Manon via 0657380119 of manon@igen.nl!

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-3.500
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert