Persoonlijke gegevens  Legitimatiebewijs  Opleiding

  Werkhistorie

  U bent verplicht om uw werkhistorie van de laatste 26 weken (6 maanden) met ons te delen in verband met opvolgend werkgeverschap.
  Diensten

  Overig  Om in de zorg te kunnen werken is het verplicht om in bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG moet specifiek gericht zijn op screeningsprofiel Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier. De geldigheid van de Verklaring Omtrent Gedrag is 3 jaar.  Na jouw inschrijving vragen wij je VOG aan en jij dient deze aanvraag binnen 48 uur middels je DigiD af te ronden en zelf te betalen (+/- €33,85). Na 75 gewerkte uren vergoeden wij je VOG mits je het betaalbewijs hebt bewaard. Je dient zelf het aantal uren bij te houden.


  In verband met de vergewisplicht én arbeidsverleden is het vereist om uw bijgewerkte CV toe te voegen aan de inschrijving. Uw cv moet volledig en naar waarheid ingevuld zijn.  Aangezien er tegenwoordig steeds meer digitaal wordt gedaan, krijgen wij zo nu en dan het verzoek om gegevens van onze flexkrachten te delen zodat er een account kan worden aangemaakt om cliëntgegevens in te kunnen zien en/of digitaal te kunnen rapporteren. De gegevens waar om gevraagd wordt zijn: voor- en achternaam, geboortedatum, functie, mobielnummer en e-mailadres.