Herintreden zorg: zo doe je dat op je eigen tempo en voorwaarden

Je bent je aan het oriënteren op een terugkeer naar misschien wel het meest dankbare vakgebied. Als herintreder in de zorg weet jij dat je talloze mensen blij gaat maken. Er zijn echter ook redenen waarom je besloot de branche te verlaten. Interfact helpt jou ontdekken of herintreden in de zorg de juiste keuze is voor jou.

Nu de zorg te kampen heeft met een flink personeelstekort, is het extra fijn dat jij een herintreding als verpleegkundige overweegt. Bedrijven staan om jou te springen. Laat je dus niet weerhouden door de gedachte dat je er een tijdje uit bent geweest. Met de juiste begeleiding en een deskundig team aan wie je alles kunt vragen, gaat herintreden in de zorg makkelijker dan je denkt.

Schrijf je in als flexkracht >

Herintreders verpleegkundige: kan ik ook parttime werken of het rustig opbouwen?

Misschien ben je destijds gestopt met werken omdat andere zaken om jou aandacht vroegen. Je wilde je focussen op jouw gezin, jezelf of zorg voor een naaste. Of je kreeg een burn-out en werd gedwongen om rust te nemen. Het is logisch dat je een herintreding als verpleegkundige dan spannend vind.

Een vaste baan is dan misschien niet de juiste keuze. Gelukkig zijn er nog veel meer opties voor herintreders in de zorg. Denk bijvoorbeeld eens aan een uitzendbureau. Bij Interfact bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je werkt. Het maakt ons niet uit of je één of vijf dagen per week wil werken. Wij zijn blij met elk uur dat jij het verschil maakt voor onze cliënten.

Schrijf je direct in als herintreder zorg of herintreder verpleegkundige.

Een goed gevoel en een extra zakcentje

Werk je parttime, maar mis je de dankbaarheid die de zorg met zich meebrengt? Of zijn de kinderen inmiddels het huis uit en wil je de tijd die je overhoudt écht goed besteden? Interfact geeft herintreders verpleegkundige de kans om naast hun baan aan de slag te gaan voor de fijnste opdrachtgevers. Dit levert jou talloze glimlachen, een extra zakcentje en een goed gevoel op waar je de hele week op kunt teren.

Ben jij die herintreder zorg die wij zoeken?

Ben jij die herintreder zorg die wij zoeken? Meld je nu aan als flexkracht of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Flexwerken in de zorg voor- en nadelen op een rijtje