Flexwerker Zorg Helpende nivo 2(+)

  • MBO
  • Flex werk / Oproepbasis
  • Zorg & Welzijn
  • flexibel
  • Haarlem

Flexwerker zorg

Gepassioneerde flexibele zorg-topper gezocht!

Verlang jij ook naar regie over je eigen werkrooster? Wordt jij ingeroosterd op dagen die je liever vrij bent en ben jij vrij op dagen die je liever wilt werken? Bij Interfact Uitzendburo heb je controle over je eigen werkrooster! Bepaal “zelf” wanneer je werkt en vrij bent als flexwerker in de zorg. Lees snel verder!

Wij zoeken een flexwerker voor de zorg

Gepassioneerde flexibele zorg-toppers voor een opdrachtgever in Haarlem!
Jij bent een trotse bezitter van een Helpende / Helpende plus diploma en verleent met volle overgave de gevraagde zorg aan ouderen. Met je passie voor de zorg werk je graag afwisselende diensten op verschillende zorg locaties in Haarlem.

Wat je aan andere vertelt dat je doet

Cliënten een onvergetelijke tijd bezorgen! Jij zorgt ervoor dat ouderen een mooi dagje ouder worden!

Wat je echt doet

Je zet je in bij de dagelijkse verzorging van de cliënten zoals wassen, tandenpoetsen, aankleden, haren kammen etc. op verschillende locaties in Haarlem. Je helpt bij huishoudelijke werkzaamheden. Je begeleidt de cliënten bij hun dagbesteding en speelt in op de behoeften en wensen van de cliënten.  Dit samen met je enthousiaste en betrokken houding tover je een glimlach op de gezichten van je werkomgeving!

Wij vragen/ jij…

bezit een Diploma Helpende Nivo 2 / (+)
beschikt over minimaal 1 jaar recente aantoonbare werkervaring als helpende,
past je snel aan in een nieuwe werkomgeving en bent enthousiast en betrokken.

Wij bieden

Salaris conform CAO-VVT (FWG 25). De inschaling is afhankelijk van werkervaring (uurloon €10,74 – €14,73/ €15,17). Afwisseling in diensten op verschillende locaties. Uitdagend en werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Hoe wij werken?

Jij geeft door wanneer je beschikbaar bent en wij zorgen voor aansluitende diensten.

Waar wij bekend om staan;

Persoonlijke benadering, wekelijkse uitbetaling, 24/7 telefonische bereikbaarheidsservice en gezellige koffie ochtenden. Afwisseling in werk.

Geïnteresseerd? Contact ons nu! Solliciteren kan ook via onze website www.interfact.nl of pak je telefoon en bel ons direct op 020-6624700 daarnaast ontvangen wij ook graag e-mails op info@interfact.nl!

Vergeet niet om je CV + Motivatie mee te sturen zodat onze zorg-toppers deze direct kunnen bewonderen.

Wat gebeurd er daarna? We zullen je uitnodigen voor een goed gesprek met mogelijke vragen. Is er een match? Een krabbeltje en klaar!