Inschrijven als (flex)medewerker

Goed dat je bij ons terecht bent gekomen. Wij zijn dé uitzendspecialist binnen de zorg en welzijnssector en wij helpen je graag aan een baan in onder andere de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en meer.

Als (flex)medewerker van Interfact Uitzendburo heb je zelf de regie over je werk. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je beschikbaar. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een videogesprek in te plannen.

Om jou te kunnen inschrijven is het belangrijk dat je ervaring hebt in de zorg en/of welzijnssector. Daar onze opdrachtgevers er van uitgaan een zelfstandige zorgprofessional te krijgen wanneer zij via ons een uitzendkracht aanvragen, is er geen mogelijkheid om je zonder ervaring in te werken.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

- binnen de VVT -

15
14
13
12
11
10
8
9
7
6
5
3
4
2
1

Geen ZZP, maar wel vrijheid

Interfact Uitzendburo biedt uitzendwerk aan bij veel verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen, kleinschalige woonvormen en gehandicaptenzorg. Het is niet mogelijk om je bij ons als ZZP in te schrijven. Wel bieden wij je het grootste voordeel van het werken als zzp; vrijheid. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

  • als uitzendkracht heb je een arbeidsovereenkomst met Interfact Uitzendburo en ben je verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  • als uitzendkracht krijg je netto loon, waar je niets meer van hoeft af te dragen, iedere week uitbetaald
  • Als uitzendkracht bouw je pensioen op via de Stipp
  • Als uitzendkracht krijg je doorbetaald op feestdagen, verzuimdagen, vakantiedagen, hebje recht op bijzonder verlof en krijg je vakantiegeld. Dit is in totaal bijna 30% bovenop je netto loon.
  • Als uitzendkracht ontvang je ORT en reiskostenvergoeding
slide-home-01

SCHRIJF JE IN:

    Om in de zorg werkzaam te zijn hanteren wij als minimale eis dat je laatst gewerkte dienst in de zorg niet langer dan 24 maanden geleden mag zijn.