Flexkrachten in de zorg

Het allermooiste vakgebied moet de Zorg zijn

Welk vakgebied is dankbaarder dan die van de zorg? Geen enkele.
En daarom zijn wij al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen en werven van verzorgend, verplegend en begeleidend personeel in de zorg- en welzijnssector. Een prachtig vakgebied, waarin wij met trots jou als toegewijde en bekwame zorgspecialist koppelen aan onze opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar flexkrachten in de zorg. Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil jij een helpende hand bieden aan mensen die het hard nodig hebben? Ontdek dan op deze pagina hoe we elkaar kunnen versterken of schrijf je direct in!

Werken in een andere omgeving, extra ervaring opdoen, je ervaring verbreden of op zoek naar een vaste baan? Ons team van intercedenten helpt je graag bij het vinden van passend werk. Wij werken nauw samen met vrijwel alle zorginstellingen binnen de regio groot Amsterdam, 't Gooi én Almere. Wij hebben dus altijd openstaande vacatures voor de volgende functies:

 • Verpleeghulp 
 • Voedingsassistent
 • Woonondersteuner
 • Helpende nivo 2
 • Helpende nivo 2+
 • Verzorgende IG
 • Verpleegkundige
 • ANW-Hoofd
 • Woonbegeleider
 • Persoonlijk begeleider

Interfact Uitzendburo verbindt medewerkers op basis van uitzenden (losse diensten), detacheren (langere tijd) en werving & selectie (specifieke vacatures vanuit onze opdrachtgevers). Onze intercedenten hebben veel ervaring met het bemiddelen van zorgpersoneel. Hierdoor kunnen zij de juiste match voor jou maken.

Er is veel werkgelegenheid in de zorg en welzijn, er zijn altijd liefdevolle en betrokken zorghanden nodig. En jij mag kiezen waar, wanneer, hoe vaak en hoe lang je wilt werken.

De zorgtoppers waar Interfact Uitzendburo altijd naar op zoek is:

Als Verzorgende IG ben je ontzettend waardevol. Jij begeleidt mensen in het dagelijks leven met wassen, aankleden, eten én medicatie. Met jou hulp houden mensen de regie over hun eigen leven. Je werkt samen met mantelzorgers en andere zorgmedewerkers. Naast medicatie-toediening behoren ook wondverzorging en andere voorbehouden en risicovolle handelingen tot je werkzaamheden.

Als verpleegkundige ben jij de bewaker van iemands gezondheid. Je hebt direct contact met de cliënt en je helpt met alles dat met genezing of revalidatie te maken heeft. De basistaken bestaan uit persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden, maar als verpleegkundige verricht jij ook voorbehouden en risicovolle handelingen, zoals wondverzorging, toedienen van medicatie, aanleggen van een infuus. Daarnaast signaleer en observeer je en maak je rapportages. Samen met je collega's, mantelzorgers en andere professionals neem jij de zorgen van de cliënt weg. Afwisselend en verantwoord werk!

Mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap hebben veel hulp nodig. Als begeleider zorg jij voor de dagelijkse structuur bij hen. Jij ondersteunt, helpt en stimuleert bij de dagelijkse zaken, zodat zij er niet alleen voor staan. Het gaat om Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals wassen, aankleden, lopen, praten, aan- en uitkleden. Werken in de gehandicaptenzorg betekent dat jij dé houvast bent voor mensen met een beperking. 

Werken in de zorg, zonder diploma

Om in de zorg te mogen werken is het belangrijk dat jij wel over de juiste diploma's beschikt. Toch zijn er ook mogelijkheden als je (nog) niet over een zorggerelateerd diploma beschikt.

 • Ben je bezig met een zorggerelateerde opleiding en wil je naast je stage extra ervaring opdoen?
 • Beschik je over een flinke dosis werkervaring binnen de zorg en heb je recent nog in de zorg gewerkt?

  Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze intercedenten en bespreek de mogelijkheden.

Meer weten over Flexkrachten bij Interfact?

Wil je als flexkracht aan de slag bij Interfact maar heb je nog specifieke vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze voor flexkrachten in de zorg.