Flexkrachten in de zorg

Het allermooiste vakgebied moet de Zorg zijn

Welk vakgebied is dankbaarder dan die van de zorg? Geen enkele.
En daarom zijn wij al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen en werven van verzorgend, verplegend en begeleidend personeel in de zorg- en welzijnssector. Een prachtig vakgebied, waarin wij met trots jou als toegewijde en bekwame zorgspecialist koppelen aan onze opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar flexkrachten in de zorg. Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil jij een helpende hand bieden aan mensen die het hard nodig hebben? Ontdek dan op deze pagina hoe we elkaar kunnen versterken of schrijf je direct in!

Werken in een andere omgeving, extra ervaring opdoen, je ervaring verbreden of op zoek naar een vaste baan? Ons team van intercedenten helpt je graag bij het vinden van passend werk. Wij werken nauw samen met vrijwel alle zorginstellingen binnen de regio groot Amsterdam, 't Gooi én Almere. Wij hebben dus altijd openstaande vacatures voor de volgende functies:

 • Verpleeghulp 
 • Voedingsassistent
 • Woonondersteuner
 • Helpende nivo 2
 • Helpende nivo 2+
 • Verzorgende IG
 • Verpleegkundige
 • ANW-Hoofd
 • Woonbegeleider
 • Persoonlijk begeleider

Interfact Uitzendburo verbindt medewerkers op basis van uitzenden (losse diensten), detacheren (langere tijd) en werving & selectie (specifieke vacatures vanuit onze opdrachtgevers). Onze intercedenten hebben veel ervaring met het bemiddelen van zorgpersoneel. Hierdoor kunnen zij de juiste match voor jou maken.

Er is veel werkgelegenheid in de zorg en welzijn, er zijn altijd liefdevolle en betrokken zorghanden nodig. En jij mag kiezen waar, wanneer, hoe vaak en hoe lang je wilt werken.

Functies binnen de Verpleeg- en verzorgingshuizen, kleinschalige woonvormen en begeleid wonen

Wil je meer informatie over de functies binnen de intramurale zorg van onze opdrachtgevers? In het overzicht hieronder gaan wij hier dieper op in. Zo vind je informatie over de taken, vaardigheden, werkplekken en salaris.

Canva - Nurse and Female SeniorView More
VIG

Verzorgende IG / Ziekenverzorgende

Als verzorgende ig / ziekenverzorgende verricht jij verzorgende taken bij cliënten in een verpleeg- of verzorgingshuis, kleinschalige woonvorm of begeleid wonen. Ontdek hier alles over deze functie, van taken en vaardigheden tot interessante vacatures.

HelpendeView More
H2

Helpende

Als helpende doe je huishoudelijk werk en voer je licht verzorgende taken uit. Ontdek hier alles over deze functie, van taken tot interessante vacatures.

helpende-plusView More
H2+

Helpende-Plus

Als helpende-plus doe je huishoudelijk werk en voer je licht verzorgende taken uit. Als extra heb jij onder andere toestemming om medicatie te verstrekken. Ontdek hier alles over deze functie, van taken tot interessante vacatures.

man-verpleegkundigeView More
VPK

Verpleegkundige

Een algemeen verpleegkundige is in staat om alle verpleegkundige handelingen uit te voeren. Ontdek hier alles over deze functie en vacatures.

Woonondersteuner (1400 x 933)View More
WO

Woonondersteuner / gastvrouw/-heer

Als woonondersteuner of als gastvrouw/-heer ben je het toegankelijke aanspreekpunt in de huiskamers of op de zorgafdeling van de woonzorg- en behandelcentra. Je hebt oog en oor voor het welzijn van de bewoners.

werk in de gehandicaptenzorg 2View More
BEG

Woon-/persoonlijk begeleider

Mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap hebben veel hulp nodig. Als begeleider zorg jij voor de dagelijkse structuur bij hen. Jij ondersteunt, helpt en stimuleert bij de dagelijkse zaken, zodat zij er niet alleen voor staan.

1View More
VH

Verpleeghulp

Als verpleeghulp werk je met ouderen of mensen met een beperking, die thuis of in een instelling wonen. Je hebt ruime kennis van de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen en je bent bekwaam met actieve- en passieve tilliften. Ontdek hier alles over deze functie, van taken en vaardigheden tot interessante vacatures.

Begeleider juistView More
ADL-assistent

Zorgmedewerker lichamelijke gehandicaptenzorg

Mensen met een lichamelijke handicap hebben veel hulp nodig. Als zorgmedewerker lichamelijk gehandicaptenzorg maak jij het leven voor mensen met een fysieke beperking mogelijk zodat zij in alle vrijheid een gewoon leven kunnen leiden. Jij ondersteunt, helpt en stimuleert bij de dagelijkse zaken, zodat zij er niet alleen voor staan.

2View More
VA

Voedingsassistent

Een voedingsassistent zorgt ervoor dat bewoners/cliënten eten en drinken ontvangen en nuttigen. Zo is een Voedingsassistent verantwoordelijk voor het rondbrengen van het eten, of zorgen dat het eten makkelijk te pakken is door cliënten zelf.

Als Verzorgende IG ben je ontzettend waardevol. Jij begeleidt mensen in het dagelijks leven met wassen, aankleden, eten én medicatie. Met jou hulp houden mensen de regie over hun eigen leven. Je werkt samen met mantelzorgers en andere zorgmedewerkers. Naast medicatie-toediening behoren ook wondverzorging en andere voorbehouden en risicovolle handelingen tot je werkzaamheden.

Als verpleegkundige ben jij de bewaker van iemands gezondheid. Je hebt direct contact met de cliënt en je helpt met alles dat met genezing of revalidatie te maken heeft. De basistaken bestaan uit persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden, maar als verpleegkundige verricht jij ook voorbehouden en risicovolle handelingen, zoals wondverzorging, toedienen van medicatie, aanleggen van een infuus. Daarnaast signaleer en observeer je en maak je rapportages. Samen met je collega's, mantelzorgers en andere professionals neem jij de zorgen van de cliënt weg. Afwisselend en verantwoord werk!

Mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap hebben veel hulp nodig. Als begeleider zorg jij voor de dagelijkse structuur bij hen. Jij ondersteunt, helpt en stimuleert bij de dagelijkse zaken, zodat zij er niet alleen voor staan. Het gaat om Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals wassen, aankleden, lopen, praten, aan- en uitkleden. Werken in de gehandicaptenzorg betekent dat jij dé houvast bent voor mensen met een beperking. 

Werken in de zorg, zonder diploma

Om in de zorg te mogen werken is het belangrijk dat jij wel over de juiste diploma's beschikt. Toch zijn er ook mogelijkheden als je (nog) niet over een zorggerelateerd diploma beschikt.

 • Ben je bezig met een zorggerelateerde opleiding en wil je naast je stage extra ervaring opdoen?
 • Beschik je over een flinke dosis werkervaring binnen de zorg en heb je recent nog in de zorg gewerkt?

  Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze intercedenten en bespreek de mogelijkheden.

Meer weten over Flexkrachten bij Interfact?

Wil je als flexkracht aan de slag bij Interfact maar heb je nog specifieke vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze voor flexkrachten in de zorg.