24/7 uitzendbureau

Bent u op zoek naar een 24/7 uitzendbureau dat u letterlijk op ieder moment van de dag bijstaat? Heeft u mensen nodig voor uw zorginstelling? Maak kennis met Interfact Uitzendburo. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg hebben wij een goede positie verworven in de regio Groot-Amsterdam (incl. Zaanstreek) en ’t Gooi en Almere. Heeft u een organisatie in deze regio en zoekt u nú een zorg proffesional?

Neem dan direct contact met ons op >

24/7 zorg en welzijn specialisten

Komt u handen tekort en wilt u graag gespecialiseerde en vakkundige zorgmensen om uw rooster sluitend te maken? Of heeft u adhoc een zorg professional nodig? Dat kan met de 24/7 service van Interfact Uitzendburo. Door onze korte lijntjes kunnen wij snel schakelen en heeft u binnen no time de juiste persoon op uw afdeling. Schakelen kunnen we ook snel door onze ruime flexpool aan vakkundige zorg professionals. Van origine zijn wij een echt familiebedrijf en dat voel je, merk je en ervaar je als je met ons aan de slag gaat. Wilt u graag eerst kennismaken om een goede indruk van ons en onze werkwijze te krijgen? Laat het weten en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Onze werkgebieden

Bij ons kunt u terecht voor de regio Groot-Amsterdam, Almere en ’t Gooi. Wij hebben een vestiging in Amsterdam en Huizen. Vanuit hier beneden wij de markt. Daarnaast zij we lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), bezitten een SNA keurmerk en zijn in het bezit van een NEN 4400-1 certificaat. Wij zijn gespecialiseerd in gehandicaptenzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Meer weten over 24/7 uitzendbureau?

Wilt u meer weten over ons als 24/7 uitzendbureau? Of heeft u specifieke vragen en bent u op dit moment op zoek naar een zorg professional? Neem dan contact met ons op en wij denken graag mee en handelen snel om u een gepaste oplossing te bieden.