Verpleegkundige

  • MBO
  • Vast dienstverband
  • Zorg & Welzijn
  • flexibel
  • Noord-Holland

Interfact Uitzendburo biedt voornamelijk flexwerk bij verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen, kleinschalig woonvoorzieningen, thuiszorg en overige zorginstellingen in Noord-Holland (Regio Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, Amstelveen, ‘t Gooi, Uithoorn, Hoofddorp, Purmerend en meer..)

Werken als Verpleegkundige / Verzorgende IG

Voor 1 van onze klanten met verschillende locaties in Amstelveen en omgeving zoeken wij gemotiveerde ervaren Verzorgenden IG en/of Verpleegkundigen (nivo 4).

  • Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans!
  • Zelf bepalen op wat voor afdeling je gaat werken? Dan laat je dit niet lopen
  • Regie in eigen hand houden met betrekking tot het aantal te werken uren? Tja…….. ook hier zit je goed!

Meerdere contractvormen zijn mogelijk; zowel parttime als fulltime!

Hoe zien jouw taken er uit als verpleegkundige / verzorgende IG?

Verpleegkundige
Naast het meewerken op de woningen in ben je aanspreekpunt voor de rest van de locatie en twee andere locaties. Andere afdelingen en/of locaties benaderen je voor verpleegkundig advies en overleg met de dienstdoende arts.Onderdeel van de functie is een ambulant achterwacht functie en verantwoordelijke diensten.

Verzorgende IG
Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede (verpleeghuis) zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg lever je een positieve bijdrage aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Belangrijk is dat je je kan vinden in de kernwaarden, PRET (Professioneel, Respect, Elkaar blij maken, Toewijding) en conform deze kernwaarden je dagelijkse werkzaamheden vorm kan geven.

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3 of diploma Verpleegkundige niveau 4. Je bent in staat zelfstandig te werken, initiatief te nemen, eigen verantwoordelijkheid te dragen en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je flexibel, klantgericht en creatief.
Wij vragen dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten.

Wat bieden wij?
Het salaris is conform de CAO VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
Referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Interfact Uitzendburo, tel. 020-6624700. Of Mail je CV + Motivatie naar info@interfact.nl t.a.v. Sharon Piqué of solliciteer direct via onze website.