Meewerkend Verpleegkundige / Zorgcoördinator gezocht !

 • HBO
 • Vast dienstverband
 • Zorg & Welzijn
 • 32-40uur
 • Amsterdam

Wij zoeken voor een organisatie gevestigd in Amsterdam-West een enthousiaste Verpleegkundige (HBO-V) voor een Maatschappelijke opvang.

Organisatie
Je komt te werken op een locatie in Amsterdam west, een maatschappelijke opvang voor 60 dak- en thuislozen met een somatische zorgvraag, mogelijk in combinatie met verslavings- of psychiatrische problematiek, schulden of het ontbreken van een sociaal netwerk. Het gaat hier om een tijdelijke ondersteuning op het gebied van verzorging en verpleging. Je komt te werken in een expertisecentrum op het gebied van somatische zorg.

Hoe zien jouw taken eruit?
In de functie van een Verpleegkundige begeleidt en coördineer je dagelijks de zorg rondom de cliënten. De regie op het verzorgen en verplegen van cliënten staat centraal. Je stelt diagnoses vast en geeft (her)indicatie van de zorg (via het classificatiesysteem OMAHA). Je voert de regie op het zorgproces en draagt zorg voor afstemming met verschillende partijen die een bijdrage leveren aan de zorg. Je ondersteunt en stimuleert hier de cliënt ten behoeve van ‘zelfmanagement’.

Daarnaast organiseer en coördineer je activiteiten op het terrein van kwaliteitszorg, preventie verzorging en begeleiding. Je fungeert mede als aanspreekpunt van de afdeling voor de dagelijkse gang van zaken. Je adviseert en begeleidt collega’s m.b.t. de zorginhoudelijke vragen en het opstellen van zorg- en begeleidingsplannen en dossiervorming. Je valt hiërarchisch gezien ‘onder’ de Teammanager en ben je het aanspreekpunt voor de afdeling.

Oplettendheid & nauwkeurigheid is een vereiste in deze functie. Kun jij coachen, stimuleren en motiveren? Wil jij de zorg naar een hoger niveau brengen onder jou leiding? Wij zoeken een meewerkend Verpleegkundige, welke zich voornamelijk gaat toespitsen op de verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een diploma Verpleegkundige (Niveau 5 / HBO-V) + BIG
 • Je hebt aantoonbare (recente) werkervaring (voorkeur)
 • Je hebt affiniteit met doelgroep; dak- en thuislozen
 • Je hebt kennis van complexere verpleegtechnische handelingen, verzorging en begeleiding van cliënten met complexere problematieken
 • Je hebt kennis van relevante onderzoeksmethoden en -technieken.
 • Je hebt kennis van voor de functie relevante aandachtsgebieden, w.o. ontwikkelingspsychologie, preventie, gezondheidsbevordering, communicatie- en gedragsbeïnvloedingstechnieken..
 • Je bent energiek, actief en toont graag initiatief

Wat biedt deze organisatie voor jou?
Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn schaal 8. Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week (uren bespreekbaar). Je werkt voornamelijk overdag / doordeweeks. Het gaat om een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op voortzetting en het liefst ben je zo snel mogelijk beschikbaar !

INTERESSE?
Bel direct; 020-6624700 en vraag naar Marjolein de Graaf. Of mail je CV + korte motivatie naar info@interfact.nl Je ontvangt z.s.m. een reactie.