Assistent persoonlijke alarmering (16-24 uur per week)

  • MBO
  • Vast dienstverband
  • Zorg & Welzijn
  • 16-24 uur
  • Noord-Holland

Organisatie
Wij zoeken flexwerkers voor een organisatie welke is gespecialiseerd in personenalarmeringen. Zij leveren 24-uurs personenalarmering en verhogen daarmee het gevoel van veiligheid en zelfstandigheid bij mensen thuis. Via een hals- of polsalarm wordt het ongeval gemeld bij de zorgcentrale van de organisatie. Deze organisatie zorgt ervoor dat mensen veilig en vertrouwd in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Hoe zien jouw taken er uit?
De assistent persoonlijke alarmering verleent, na een melding, opvolging door eenvoudige ADL en EHBO hulp of laat dit verlenen aan de klant (door een hulpdienst). Hij/zij informeert (potentiƫle) klanten en beantwoord vragen over de dienstverlening en verwerkt nieuwe aanvragen in het geautomatiseerde systeem. Ook maakt hij/zij afspraken met de klant over plaatsing, verhuizing, reparatie, en afsluiting van apparatuur en beheert en verwerkt klantgegevens en mutaties in het systeem.
De assistent persoonlijke alarmering neemt alarmmelding en (medische) oproepen aan en handelt deze af volgende de procedure. Daarbij wordt een juist inschatting van de (hulp) vraag gemaakt en zorgt men voor een snelle, correcte en efficiƫnte afhandeling.

Wat breng jij mee?
* Opleiding minimaal helpende (niveau 2) of vergelijkbaar
* Sterkte affiniteit met de doelgroep
* Stressbestendig, communicatief, klantgericht en accuraat
* Bereid om in wisseldiensten te werken (dag, avond, nacht, weekend en feestdagen)
* Ruime ervaring met gebruik van computer
* Rijbewijs B is een must

Wat bieden wij?
* Een baan waarin JIJ het verschil maakt
* Een collegiale sfeer in een professionele organisatie
* Afwisselende werkzaamheden
* Flexibiliteit met betrekking tot roostering
* Inschaling conform CAO VVT, FWG schaal 25

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het nagaan van referenties.

Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Jeffrey Sluijs – Interfact Uitzendburo 020-6624700 of solliciteer direct op onderstaande button.